Fitxador sense contacte

Les mesures cautelars per prevenir la propagació del coronavirus comencen en restringir el contacte físic entre les persones. Aquestes mesures poden afectar els treballadors a l’inici de la fitxar en començar el dia.

Els sistemes que estan generant més dubtes són els aparells per fer fitxar a través de l’empremta digital, ja que impliquen un contacte indirecte entre les persones.

Tots els treballadors han de tocar el mateix fitxador amb les seves mans, una de les parts del cos que pot tenir la major concentració de virus.

Per ajudar a les nostres empreses, oferim solucions de fitxatge amb tecnologia mixta. Sent capaç de tenir diferents punts de validació en el mateix dispositiu. Reconeixement facial, reconeixement del palmell de la mà o mitjançant targetes electromagnètiques.

Els fitxadors més avançades fins i tot permeten la detecció del personal obligant-los a portar la màscara o prenent la temperatura corporal per validar l’accés a les oficines.

Vols saber com funciona o vols veure’l en directe? Contacti amb nosaltres aquí i farem un recorregut al nostre laboratori amb totes les solucions per fitxar del mercat