Confinats per Covid-19

El coronavirus ha provocat en menys d’una setmana un nou escenari en tots nosaltres, provocant que en moltes empreses s’habiliti el teletreball de manera precipitada per poder mantenir viva la continuitat dels serveis de les empreses.

Aquest proces ha estat útil per descobrir la viabilitat de les tasques o activitas que es poden fer telematicament i poder conciliar amb la vida familiar en un futur.

Com de tots es conegut la solidaritat de les empreses i particulars ha permès grans gestes per fer front al Coronavirus. Per exemple, Microsoft ha habilitat la opció gratuira de Microsoft Teams (enllaç).

Però avui volem donar a coneixer Jitsi, una plataforma open source per fer conferencies d’una manera ràpida en la que només es necessita un navegador web i donar permis per accedir a la camara i al microfon del dispositiu.

Per poder crear una reunió, el anfitrió ha d’anar a https://meet.jit.si/ , crear reunió i facilitar el codi de reunió generat a tots els participants. Sense registres, sense usuarios, fàcil.

Conferencia jitsi
Captura de pantalla de reunió amb jitsi

Durant la conferència podreu compartir pantalla, silenciar participants i una administració de la reunió, una gran solució i sense cap cost